Oportunitate de angajare: expert contabil în cadrul unei companii din Franța
Aflați detalii pe site-ul CECCAR.


  Carieră

Sef Birou stagiu si dezvoltare profesionala continua - Filiala Alba

Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România organizează concurs, la sediul Filialei CECCAR Alba din Str. Piața Consiliul Europei nr. 2, Bl. 32E, Ap. 19, Mun. Alba Iulia, Jud. Alba, în vederea ocupării unui post de șef Birou stagiu și dezvoltare profesională continuă, pe perioada nedeterminată și program de lucru de 8 ore/zi.

Secretar pe perioada determinata - Filiala Bihor

Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România organizează concurs, la sediul Filialei CECCAR Bihor din Str. Emanuil Gojdu nr. 29, Bl. A9, Et. 1, Jud. Bihor, în vederea ocupării unui post de secretar pe perioada determinată și program de lucru de 8 ore/zi.

Auditor de calitate - Filiala Bucuresti

Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România organizează concurs, la sediul Aparatului Central, Intrarea Pielari nr. 1 sector 4, București, în vederea ocupării postului de auditor de calitate pentru CECCAR Filiala București, cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată, cu program de lucru de 8 ore/zi.

Auditor de calitate - Filiala Sibiu

Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România organizează concurs, la sediul Filialei CECCAR Sibiu din Municipiul Sibiu, Șos. Alba Iulia nr. 12, în vederea ocupării postului de auditor de calitate, cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată cu program de lucru de 8 ore/zi.

Sef Birou stagiu si dezvoltare profesionala continua - Filiala Sibiu

Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România organizează concurs la sediul Filialei CECCAR Sibiu din Șos. Alba Iulia nr. 12, Municipiul Sibiu, în vederea ocupării postului de șef Birou stagiu și dezvoltare profesională continuă, cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată și program de lucru de 8 ore/zi.


 

 

 

 

E-mail:

   © Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania, 2009