La Liceul Tehnologic Electromureș din Târgu Mureș, elevii de liceu din clasa a XI -a, profil Servicii, calificarea profesională Tehnician în activități economice, s-au întrecut la prima ediție a Concursului de cultură și educație financiar-contabilă, faza județeană.
În data de 28 aprilie 2023 la Liceul Tehnologic Electromureș - Elektromaros Technológiai Líceum din Târgu Mureș, elevii de liceu din clasa a XI -a, profil Servicii, calificarea profesională Tehnician în activități economice, s-au întrecut la prima ediție a Concursului de cultură și educație financiar-contabilă, faza județeană.
Competiția este organizată de către Ministerul Educației prin Inspectoratul Școlar Județean Mureș, Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România - filiala Mureș, cu sprijinul Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România și a Consiliului Județean Mureș.
Mulțumiri Inspectoratului Școlar Județean Mureș, domnului inspector școlar general prof. drd. Sabin-Gavril PĂȘCAN, doamnelor inspector pentru învățământ profesional și tehnic, Anca TURC și Elena PUIAC, de asemenea și conducerii liceului, domnului director Ionuț COZMA și domnului director adjunct SELYEM Zoltan, pentru sprijinul oferit în organizarea concursului.
Mulțumiri speciale domnului Lucian- Dorel SAVU, președinte al CECCAR, filiala județeană Mureș și doamnei Adriana FRICIU, vicepreședinte al CECCAR, filiala județeană Mureș, care ne-au onorat cu prezența la festivitatea de deschidere a acestei prime ediții a Concursului de cultură și educație financiar – contabilă, faza județeană.
Felicitări elevilor participanți! Le dorim succes în viitoare lor carieră profesională și în viață!
Felicitări profesorilor coordonatori, precum și tuturor colegilor care ne-au sprijinit în organizarea concursului!
Atmosfera caldă a fost întregită de aranjamentul floral oferit de #Atelierul de Flori by Maria Bunea.

Leave your comment