3 acțiuni în vederea pregătirii pentru noul standard propus privind asigurarea în materie de sustenabilitate, ISSA 5000

În august, International Auditing and Assurance Standards Board (IAASB) a deschis o consultare publică  la standardul propus privind asigurarea în materie de sustenabilitate. Elaborarea Standardului internațional privind asigurarea în materie de sustenabilitate (ISSA) 5000, Dispoziții generale pentru misiunile de asigurare în materie de sustenabilitate reprezintă un pas decisiv pentru profesia contabilă.

Dar ce înseamnă acest lucru pentru cei implicați în educația profesioniștilor? Articolul 3 acțiuni pentru profesorii din domeniul auditului prin care se pot pregăti pentru noul standard propus privind asigurarea în materie de sustenabilitate, ISSA 5000, elaborat de membri ai Panelului de educație din cadrul IFAC (IPAE), printre care și reprezentatul CECCAR, își propune să ajute profesorii să navigheze domeniul standardelor internaționale de educație și modul în care pot realiza conexiunea acestora cu noile elemente din standardul propus ISSA 5000.

Articolul poate fi accesat pe site-ul IFAC, fiind disponibil atât în limba engleză, cât și în limba română cu ajutorul integrării instrumentului Google Translate de către IFAC. Varianta în limba română poate fi accesată din bara de sus a site-ului, de la butonul dedicat.

Vă rugăm să aveți în vedere că informațiile de pe site-ul IFAC sunt traduse automat prin intermediul Google Translate. CECCAR nu își asumă responsabilitatea pentru acuratețea traducerii informațiilor de pe site-ul IFAC, neavând nicio contribuție în acest sens. Textul original este cel disponibil în limba engleză.

Leave your comment