📣 📑 𝗠𝗘𝗘𝗠𝗔: 𝗜𝗠𝗠-𝘂𝗿𝗶𝗹𝗲, 𝗣𝗙𝗔-𝘂𝗿𝗶𝗹𝗲, 𝗢𝗡𝗚-𝘂𝗿𝗶𝗹𝗲 și 𝗖𝗠𝗜-𝘂𝗿𝗶𝗹𝗲 𝗽𝗼𝘁 𝗮𝗽𝗹𝗶𝗰𝗮 pentru 𝗺𝗶𝗰𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗻𝘁𝘂𝗿𝗶𝗹𝗲 de 𝟮.𝟬𝟬𝟬 𝗱𝗲 𝗲𝘂𝗿𝗼 până la 𝟮𝟭 𝗼𝗰𝘁𝗼𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲 𝗮.𝗰.

Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri (MEEMA) anunță că etapa de înscriere în cadrul măsurii 1 – „Microgranturi acordate din fonduri externe nerambursabile” din cadrul schemei de ajutor de stat instituite prin OUG nr. 130 din 31 iulie 2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului operațional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19, s-a prelungit cu o săptămână.

Astfel, noul termen-limită de înscriere pentru IMM-urile, PFA-urile, ONG-urile și CMI-urile care doresc să acceseze microgranturile este miercuri, 21 octombrie 2020, ora 20:00.

Formularul electronic de înscriere în cadrul măsurii 1 – „Microgranturi acordate din fonduri externe nerambursabile” rămâne activ pe link-ul granturi.imm.gov.ro.

Potrivit MEEMA, până în prezent, peste 18.700 de cereri au fost depuse în programul de microgranturi.

Reamintim că bugetul total alocat programului este de 100 de milioane de euro.

(Copyright foto: 123RF Stock Photo)

ℹ️ Detalii, în CECCAR Business Magazine ➡️ https://bit.ly/31e1cX1

Ai nevoie de sprijin 𝗘𝘅𝗽𝗲𝗿𝘁𝗶𝘇𝗮 unui #𝗽𝗿𝗼𝗳𝗲𝘀𝗶𝗼𝗻𝗶𝘀𝘁 𝗖𝗢𝗡𝗧ează Implică-ți 𝗲𝘅𝗽𝗲𝗿𝘁𝘂𝗹 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗮𝗯𝗶𝗹, consilierul tău de încredere ➡️ https://bit.ly/2K4x875

meema1610

Leave your comment